Συχνές Ερωτήσεις

Πώς διασφαλίζεται η ασφάλεια των δεδομένων μας;
Ο "Τιπούκειτος" διαθέτει το εγκυρότερο διεθνές πιστοποιητικό ασφαλείας (Thawte Secure Site SSL certificate), το οποίο κρυπτογραφεί τα δεδομένα σας σε 256-bit, τη μέγιστη δυνατή κρυπτογράφηση. Το ίδιο ακριβώς πιστοποιητικό χρησιμοποιούν οι μεγαλύτεροι χρηματοπιστωτικοί οργανισμοί για όλες τις online συναλλαγές καθώς και οι μεγαλύτερες εταιρείες διαδικτυακών υπηρεσιών παγκοσμίως.
Τι θα γίνει με τα δεδομένα μας αν δεν ανανεώσουμε τη συνδρομή;
Ο ΤΙΠΟΥΚΕΙΤΟΣ σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε backup σε αρχείο μορφής excel όλων των δεδομένων σας (γεγονότων, υποθέσεων, πελατών, Δικαστηρίων, προθεσμιών, παραγραφών κλπ.) στον υπολογιστή σας, μέσα σε ένα δευτερόλεπτο με το πάτημα ενός πλήκτρου, όσο συχνά θέλετε. Με αυτόν τον τρόπο ακόμα και αν αποφασίσετε κάποια στιγμή να διακόψετε τη συνδρομή σας στην υπηρεσία θα μπορείτε να έχετε τα πάντα στον υπολογιστή σας και να τα επεξεργαστείτε όπως εσείς θέλετε. Η επιπλέον δυνατότητα read only πρόσβασης στην υπηρεσία για 6 μήνες μετά τη διακοπή της συνδρομής σας δίνεται για να εκμεταλλεύεστε ταυτόχρονα και τις διασυνδέσεις μεταξύ των στοιχείων που θα έχετε καταχωρημένα μέσα από το περιβάλλον του Τιπούκειτου.
Mπορώ να συνδεθώ στον Tιπούκειτο μέσω Macintosh(safari) και ipad;
Ο Τιπούκειτος είναι μια διαδικτυακή υπηρεσία που λειτουργεί χωρίς να εξαρτάται καθόλου από το λειτουργικό σύστημα, από τον browser ή από τη συσκευή από την οποία συνδέεστε. Έτσι μπορείτε να έχετε πρόσβαση και να χρησιμοποιείτε πλήρως όλες τις πρωτοποριακές δυνατότητες της υπηρεσίας και από Macintosh, και από ipad και από όπου αλλού θέλετε αρκεί να διαθέτετε σύνδεση στο Internet.
Πώς ενημερώνεται ο «Τιπούκειτος» με τις νομοθετικές αλλαγές;
Στην ομάδα υποστήριξης του Τιπούκειτου εργάζεται ομάδα από εξειδικευμένους νομικούς και έμπειρους δικηγόρους, οι οποίοι παρακολουθούν καθημερινά τις νομοθετικές και νομολογιακές εξελίξεις και τις ενσωματώνουν στις λειτουργίες του προγράμματος.
Μπορώ να συνδέσω τα αρχεία του υπολογιστή μου με τον Τιπούκειτο;
Σε κάθε είδους Υπόθεση, είτε πρόκειται για Συμβόλαιο είτε για Εξώδικη υπόθεση είτε για Δικαστική, μπορείτε να ανεβάσετε τα αρχεία που αφορούν την κάθε υπόθεση στην αντίστοιχη καρτέλα, μέσω Google Drive ή Dropbox. Έτσι, διατηρείτε ένα ολοκληρωμένο και ενημερωμένο αρχείο υποθέσεων.