Συχνές Ερωτήσεις

Πώς διασφαλίζεται η ασφάλεια των δεδομένων μας;
Ο "Τιπούκειτος" διαθέτει διεθνώς αναγνωρισμένο πιστοποιητικό ασφαλείας (SSL certificate), το οποίο κρυπτογραφεί τα δεδομένα σας σε 256-bit, την μέγιστη δυνατή κρυπτογράφηση. Το ίδιο ακριβώς πιστοποιητικό χρησιμοποιούν οι μεγαλύτεροι χρηματοπιστωτικοί οργανισμοί για όλες τις online συναλλαγές καθώς και οι μεγαλύτερες εταιρείες διαδικτυακών υπηρεσιών παγκοσμίως.
Τι θα γίνει με τα δεδομένα μας αν δεν ανανεώσουμε τη συνδρομή;
Ο ΤΙΠΟΥΚΕΙΤΟΣ σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε backup σε αρχείο μορφής excel όλων των δεδομένων σας (γεγονότων, υποθέσεων, πελατών, Δικαστηρίων, προθεσμιών, παραγραφών κλπ.) στον υπολογιστή σας, μέσα σε ένα δευτερόλεπτο με το πάτημα ενός πλήκτρου, όσο συχνά θέλετε. Με αυτόν τον τρόπο, ακόμα και αν αποφασίσετε κάποια στιγμή να διακόψετε τη συνδρομή σας στην υπηρεσία, θα μπορείτε να έχετε τα πάντα στον υπολογιστή σας και να τα επεξεργαστείτε όπως εσείς θέλετε. Η επιπλέον δυνατότητα read only πρόσβασης στην υπηρεσία για 6 μήνες μετά τη διακοπή της συνδρομής σας δίνεται για να εκμεταλλεύεστε ταυτόχρονα και τις διασυνδέσεις μεταξύ των στοιχείων που θα έχετε καταχωρημένα μέσα από το περιβάλλον του Τιπούκειτου.
Mπορώ να συνδεθώ στον Tιπούκειτο μέσω Macintosh(safari), ipad, iphone;
Ο Τιπούκειτος είναι μια διαδικτυακή υπηρεσία που λειτουργεί χωρίς να εξαρτάται καθόλου από το λειτουργικό σύστημα, από τον browser ή από τη συσκευή από την οποία συνδέεστε. Έτσι μπορείτε να έχετε πρόσβαση και να χρησιμοποιείτε πλήρως όλες τις πρωτοποριακές δυνατότητες της υπηρεσίας και από Macintosh, και από ipad και από όπου αλλού θέλετε αρκεί να διαθέτετε σύνδεση στο Internet.
Πώς ενημερώνεται ο «Τιπούκειτος» με τις νομοθετικές αλλαγές;
Στην ομάδα υποστήριξης του Τιπούκειτου συμμετέχουν έγκριτοι και έμπειροι νομικοί, οι οποίοι παρακολουθούν συνεχώς τις νομοθετικές και νομολογιακές εξελίξεις και τις ενσωματώνουν στις λειτουργίες του προγράμματος, σε αγαστή συνεργασία με την τεχνική μας ομάδα.
Μπορώ να συνδέσω τα αρχεία του υπολογιστή μου με τον Τιπούκειτο;
Σε κάθε είδους Υπόθεση, είτε πρόκειται για Δικαστική είτε για Εξώδικη υπόθεση είτε για Συμβόλαιο, μπορείτε να συνδέσετε τα αρχεία που αφορούν την κάθε υπόθεση στην αντίστοιχη καρτέλα, και τα οποία έχετε αποθηκευμένα στο Google Drive,  στο Dropbox, στο One Drive ή στον σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας. Στον Τιπούκειτο δεν αποθηκεύεται το ίδιο το δικόγραφο αλλά (σύνδεσμος) με το δικόγραφο, αποφεύγοντας έτσι τις διπλοεγγραφές και διατηρώντας πάντα μία έκδοση του δικογράφου, στο σημείο στο οποίο το επεξεργάζεστε, στην οποία σας κατευθύνει το link από τον Τιπούκειτο, μόλις το επιλέξετε. Με αυτόν τον τρόπο, διατηρείτε συνεχώς ένα ολοκληρωμένο και ενημερωμένο αρχείο υποθέσεων έχοντας ανά πάσα στιγμή προσβάσιμα από παντού τα πάντα!