Έχετε τα νομικά σας έγγραφα πάντοτε μαζί σας

Έχετε τα νομικά σας έγγραφα πάντοτε μαζί σας

Thursday 27 July 2017

Τα δικόγραφα, οι επιστολές, τα συμβόλαια καθώς και όλα τα έγγραφα τα οποία στηρίζουν μία υπόθεση, είναι πάντα προσβάσιμα από το κινητό σας, αλλά και από οποιαδήποτε άλλη συσκευή (desktop, laptop, tablet),  μέσα από τον Τιπούκειτο.

 

Στον Τιπούκειτο αγαπάμε την ιδέα της cloud εφαρμογής. Έτσι προχωρήσαμε στη δυνατότητα σύνδεσης των αρχείων σας με το Google Drive και το Dropbox.

 

H χρήση ψηφιακών μέσων αποτελεί πλέον μέρος της καθημερινότητάς μας. Επομένως, η «ψηφιοποίηση» του γραφείου σας, η προσβασιμότητα στα αρχεία από παντού, καθώς και η καλύτερη οργάνωσή του αποτελούν τα βασικά θεμέλια ενός νομικού γραφείου. Ως εφαρμογή που λειτουργεί με αυτόν τον τρόπο, και παράλληλα ευέλικτη στο πλαίσιο που θέτει η φιλοσοφία cloud, ο Τιπούκειτος  διαθέτει δυνατότητα σύνδεσης στις πλέον δημοφιλείς εφαρμογές αποθήκευσης, το Dropbox και το Google Drive. Παράλληλα η δυνατότητα αυτόματων ειδοποιήσεων σας κρατά πάντα ενήμερους για τις υποχρεώσεις σας. Με αυτόν τον τρόπο, τα στοιχεία των υποθέσεών σας και τα δικόγραφά σας είναι διαθέσιμα για μελέτη και επεξεργασία από οποιαδήποτε συσκευή που συνδέεται με το διαδίκτυο, ενώ ταυτόχρονα διατηρείτε τον έλεγχο της πορείας των δραστηριοτήτων σας.

 

Σκέφτεστε την περίπτωση να παρίστασθε σε δίκη και να χρειαστείτε μια σημαντική πληροφορία από ένα έγγραφο που βρίσκεται πάνω στο γραφείο σας;  Με μία γρήγορη σύνδεση από το κινητό σας μπορείτε να έχετε την πληροφορία που θέλετε, ακόμα και μέσα στο δικαστήριο.