Έρευνα Για Την Επιχειρηματικότητα Των Δικηγορικών Γραφείων 2018

Έρευνα Για Την Επιχειρηματικότητα Των Δικηγορικών Γραφείων 2018

Thursday 6 September 2018

Η πρώτη έρευνα για την επιχειρηματικότητα των δικηγορικών γραφείων στην Ελλάδα είναι εδώ.

Πώς χρησιμοποιούν οι δικηγόροι τα εργαλεία marketing?

Τί ενέργειες ακολουθούν για την προώθηση του δικηγορικού τους γραφείου?

Τί είδους επιχειρηματικές κινήσεις κάνουν για την εύρεση νέων πελατών?

Όσοι είστε δικηγόροι εν ενεργεία μπορείτε να συμμετέχετε ανώνυμα στη συμπλήρωση του ερωτηματολογίου και να βοηθήσετε στο να σχηματιστεί η γενικότερη εικόνα του κλάδου σας.

Άλλωστε είναι πολύ σημαντικό να ξέρετε πώς έχουν τα πράγματα στην αγορά στην οποία κινείστε σαν επαγγελματίες ώστε να κάνετε στοχευμένες κινήσεις για την επαγγελματική σας ανάπτυξη!

 

Περί Επιχειρηματικότητας Για Τα Δικηγορικά Γραφεία

Η επιχειρηματικότητα είναι μια δεξιότητα-ικανότητα που είναι απαραίτητη για τους δικηγόρους και ιδιοκτήτες των δικηγορικών γραφείων. Ο σύγχρονος δικηγόρος δεν είναι απλά να είναι νομικός, πρέπει να είναι και επιχειρηματίας. Με τις κατάλληλες κινήσεις οδηγεί το δικηγορικό του γραφείο προς την επιτυχία και την ανάπτυξη. Αυτό χρειάζεται φυσικά μια σειρά από ενέργειες, πολλές από αυτές αφορούν στο marketing.

 

Η Έρευνα

Είναι η πρώτη φορά που διεξάγεται στην Ελλάδα έρευνα με θέμα την επιχειρηματικότητα των δικηγόρων. Η έρευνα αποσκοπεί στο να γίνει σαφές ποιές κινήσεις, επιχειρηματικές ενέργειες ή ενέργειες marketing κάνουν οι δικηγόροι ώστε να αναπτύξουν το δικηγορικό τους γραφείο.

 

Γιατί Να Πάρετε Μέρος Στην Έρευνα?

Είστε δικηγόρος? Μπορείτε να πάρετε μέρος στην έρευνα αφιερώνοντας λιγότερο από 5 λεπτά στην συμπλήρωση του ημερολογίου.

Όσοι δικηγόροι συμπληρώσουν το ερωτηματολόγιο θα λάβουν πρώτοι τα αποτελέσματα της έρευνας. Τα αποτελέσματα αυτά θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε καλύτερα την κατάσταση των ανταγωνιστών σας, πώς λειτουργούν τα άλλα δικηγορικά γραφεία, που υπερτερούν σε σχέση με τις δικές σας υπηρεσίες και πού υπάρχουν ευκαιρίες ανάπτυξης για το δικό σας γραφείο.

Συμπληρώστε το ερωτηματολόγιο εδώ: http://ow.ly/H2tE30lHN07